duminică, 12 decembrie 2010

Ovulul de pica...




Daca ceva imi place, imi place! Am NOUA tipuri de carti de tarot, dar cel mai bine ma inteleg cu Madame Lenormand, tarotul sau oracolul. Nu stiu cum se intampla, dar intotdeauna cartile imi spun lucruri interesante despre ceea ce va urma. Mai bine zis , fie ca  imi dau de dragoste sau profesional ,imi arata la ce trebuie sa fiu atenta, cam unde pandesc pericolele si la ce sa ma astept in final. Mi-am luat o cutie frumoasa de la Bamboo, cu multe sertarele, in care au loc toate  ustensilele...ceva atat de frumos nu am avut nici in copilarie!

Omagiu lui Giacometti...si orgasmului...





Unii zic ca intr-un cuplu nu chiar toate lucrurile trebuie sa fie spuse. Sinceritatea face bine, zic altii! Unde mai este aura de mister a Evei, delicatetea ei? Dar eu cred ca ar trebui sa ne facem curaj si sa spunem ce ne place! Daca abia mormai in barba, in perna sau in umarul partenerului, nu te astepta la prea multe! Chiar daca are cele mai bune intentii dansul nu are cum sa-ti ghiceasca dorintele tainice! Si atunci cum sa procedezi in caz de esec? Cand motorul este deja pornit e mai greu sa intervii. Cel mai potrivit moment, din experienta mea, este dupa. Daca partenerul este din cei care adorm instantaneu ai incurcat-o. Te duci la baie, freci cada, WC-ul sau ce mai gasesti, iei si o juma de xanax de 0,25 incercand sa-ti temperezi respiratia,  tonul vorbelor care stau sa tasneasca, dracii care clocotesc precum vaporii la noua mea oala cu presiune. Daca omul are bun simt si dragoste, lucrurile se schimba. Poti sa-i spui ca lucrurile ar fi mers... mai bine daca ar fi facut aia, sau ailalta, eventual poti sa-l calauzesti dezvoltand o aplicatie foarte practica. Uneori focul se reaprinde chiar in timpul lectiei. Dar important este sa stii ce vrei si ce-ti place cu adevarat, dar si sa accepti ca uneori placerea poate sa vina si din  lucruri noi, neasteptate. Si trebuie neaparat ca dumnealui sa-i pese de tine! Un orgasm multiplu, este cel mai frumos cadou pe care l-am primit ieri, de ziua mea, la implinirea varstei de 55 de ani!
Reduce durerile, intinde  fata mai bine decat Botox-ul si te face sa te hlizesti toata ziua chiar daca trebaluiesti indelung, fara sa simti oboseala!