duminică, 12 decembrie 2010

Omagiu lui Giacometti...si orgasmului...

Unii zic ca intr-un cuplu nu chiar toate lucrurile trebuie sa fie spuse. Sinceritatea face bine, zic altii! Unde mai este aura de mister a Evei, delicatetea ei? Dar eu cred ca ar trebui sa ne facem curaj si sa spunem ce ne place! Daca abia mormai in barba, in perna sau in umarul partenerului, nu te astepta la prea multe! Chiar daca are cele mai bune intentii dansul nu are cum sa-ti ghiceasca dorintele tainice! Si atunci cum sa procedezi in caz de esec? Cand motorul este deja pornit e mai greu sa intervii. Cel mai potrivit moment, din experienta mea, este dupa. Daca partenerul este din cei care adorm instantaneu ai incurcat-o. Te duci la baie, freci cada, WC-ul sau ce mai gasesti, iei si o juma de xanax de 0,25 incercand sa-ti temperezi respiratia,  tonul vorbelor care stau sa tasneasca, dracii care clocotesc precum vaporii la noua mea oala cu presiune. Daca omul are bun simt si dragoste, lucrurile se schimba. Poti sa-i spui ca lucrurile ar fi mers... mai bine daca ar fi facut aia, sau ailalta, eventual poti sa-l calauzesti dezvoltand o aplicatie foarte practica. Uneori focul se reaprinde chiar in timpul lectiei. Dar important este sa stii ce vrei si ce-ti place cu adevarat, dar si sa accepti ca uneori placerea poate sa vina si din  lucruri noi, neasteptate. Si trebuie neaparat ca dumnealui sa-i pese de tine! Un orgasm multiplu, este cel mai frumos cadou pe care l-am primit ieri, de ziua mea, la implinirea varstei de 55 de ani!
Reduce durerile, intinde  fata mai bine decat Botox-ul si te face sa te hlizesti toata ziua chiar daca trebaluiesti indelung, fara sa simti oboseala!

2 comentarii:

Clara S. spunea...

Clara S. spunea...

Sunt profund șocată că o doamnă la vârsta pe care o pretindeți că o aveți mai are orgasm, ca să nu mai spun de unul multiplu!!!
Inițial am fost tentată să cred că fabulați apoi mi-am dat seama că vorbiți de o realitate. Eu, la 43 de ani, n-am mai avut vreo satisfacție sexuală de circa 8 sau 9 ani, că n-am stat să număr anii, și vă invidiez. Aici se impune o întrebare dacă nu vă supărați:bărbatul care vă procură aceste cutremure vă este soț sau ce? că al meu soț numai când mă vede adoarme din picioare, cu toate că, chiar lipsită de modestie, știu că aș mai putea trezi interesul unui bărbat...Dacă aveți vreun secret, v-aș fi recunoscătoare să ni-l împărtășiți că nu cred că aș fi singura în această situație. A dumneavoastră Clara S., Bucuresti.

semi_da semi_nu spunea...

Clara, nu-i usor de raspuns la atatea intrebari, ca-s multe in comentariul tau!Orgasmul nu este legat de varsta, desi poate ca placerea trebuie mai mult cautata, intretinuta, provocata, dupa o varsta...Sunt multe de spus, dar ma intreb cum a fost posibil sa stai langa un barbat care nu te satisface atat de multi ani?