marți, 4 ianuarie 2011

Nu, nu te indeparta, stai in dreapta mea...

Semeni margarete, maci si eventual rasar ( margaretele abia in al doilea an)! Pui la fiert fasole, morcov, ceapa, suc de rosii si te astepti la o ciorba de fasole boabe!
La naiba, de ce oare regretele pentru cum ti-ai construit viata apar mai cu seama in preajma sarbatorilor? Ideea de constructie se bazeaza pe cea a unui proiect, activitate deliberata, serioasa, in care pe baza unei analize de nevoi, a resurselor existente, faci un plan pentru atingerea unui obiectiv. De fapt ma roade invidia cea mai josnica pentru fericirea, linistea tarzie a altora...
Cum de au stiut altii, nu asa de frumosi sau destepti, sa-si croiasca viata asa de bine? Ce secrete magice trebuie sa fi cunoscut pentru ca la 20 si foarte putini ani, sa faca o alegere buna in casnicie? Chiar stii la varsta aceea cam ce-ti trebuie? Te cunosti oare asa de bine? Banuiesti cum vei evolua tu sau partenerul tau? Ce cunostinte secrete au avut unele femei care reusesc sa mearga mana in mana cu acelasi om, dupa o viata? Ce au stiut ele si altele nu?

Niciun comentariu: